Om

Thai Massage Lanna

Brynolfsgatan 1, 412 65 Göteborg,

0735-886469

Vi har öppnat massage & SPA i centrala göteborg den är verkligen värd ett besök.

följ länken www.thailannarelax.se

Våra Behandlingar

Vi utför våra behandningar med tradionellt thai stil.

 

Thaimassage .

 

Oljemassage.

 

Fotmassage.

 

Minimassage.

 

Massagen anpassas efter dina önskemål.

Thai Massage

Vägbeskrivning

 

 

 

 

 

 

 

 

Lokalen ligger på Brynolfsgatan 1A i Göteborg. Kommer du med bil finns det gott om parkeringsplatser. Som kund kan du använda parkeringsplatsenplatsen utanför ingången. Kommer du med spårvagn är det ca 200 meter från spårvagnshålplatsen. Det tar endast 5 minuter med spårvagn från korsvägen. Hållplatsen heter Elisedal och traffikeras av spåvagn 2 och 4

 

Massage För högre livskvalite

Massage för ditt välbefinnande Vi som jobbar här på thaimassagelanna har som mål att ge dig en kort anningspaus i vardagen och ta hand om din kropp.

 

Vad är Thai Massage?

Fler och fler turister som återvänder från Thailand har det bestående minnet att massagen är mer som en form av yoga. Metoden visar starka indiska yogainfluenser men den tydliga fokuseringen på energipunkter visar en tydlig länk till traditionell kinesisk medicin.

 

Vad är det som händer?

Du ligger på en madrass på en bred brits. Thaimassage känns så underbart som det ser ut att göra. Det är som en form av passiv yoga, några kallar det ”yoga för lata”. Massören använder händer, tummar, underarmar, knän, armbågar och andra kroppsdelar för att sträcka ut och massera din kropp. Enligt thailändsk tro är god hälsa och frihet från smärtor resultatet av obehindrat flöde av de vitala energiströmmarna genom kroppen. Genom den mekaniska bearbetningen lösgörs blockeringar och spänningar som orsakar smärtor och värk. Processen är mycket noggrann och exakt. Varje muskel och led får del av behandlingen som nästintill resulterar i ett tillstånd av inre frid

 

Vad åstadkommer massagen?

I Thailand har man länge vetat om att de vanligaste orsakerna bakom muskelsmärtor, värk och orörlighet är ett resultat av att musklerna kortas under påverkan av spänningar. Tekniken med att trycka på vissa punkter och sedan sträcka ut muskler och leder gör att flöden släpps loss och energier kan vandra fritt. Metoden gör att regelbunden thaimassage sträcker ut leder och muskler till deras normala viloläge och det påverkar hela kroppen att må bättre.

 

Hur känns det?

 

 

Mycket olika andra former massage och kroppsbehandling - mjukhet, rytm och flöden, är tre ord som direkt förknippas med massagen. Ingenting görs bråttom, det är inga plötsliga förändringar i rytm eller hastighet. Varje teknik smälter samman med nästa med mjuka rörelser. Om man tittar på ser det ut som ett vacker koreografiskt uppträdande. Första gången du provar på thaimassage kan det kännas ovant med trycktekniken och du kommer att förvånas över hur smidig din kropp egentligen är.

Efter massagen känner du dig avslappnad, fräsch och mycket mer rörlig än tidigare. Regelbunden massage ger ett mycket stort välbefinnande och välmående. Bland de många många positiva effekter, kan nämnas befrielse från huvudvärk samt värk i nacke och rygg. Många känner också befrielse från många fysiska likväl som psykiska problem.

 

Förebyggande friskvård

Må bättre än du kan tro! Thaimassage kan användas likväl för ditt välbefinnande och stärkta hälsa som för att lätta på krämpor och smärtor. Genom att hålla både kroppen och sinnet fri från stress och spänningar mår du bättre och blir mer vital.

 

Thaimassagens verkningar

 

Frigör smärtor och muskelspänningar

Minskar stress och ökar välbefinnandet

Stärkande för kroppens funktioner

Styrker blod och körtelcirkulation

Öppnar upp blockarade områder i kroppen

Balans mellan kropp, sinne och själ

Styrker och föryngar kroppen och sinnet

Förbättrar matsmältningen

Ökar smidighet och rörlighet

Förebygger kroppsliga besvär

Styrker nervsystemet

Medför djup avspänning